Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена

...
Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена
Коментари Харесай

Богдана Карадочева също жертва на измамницата, обрала с 3,8 млн. лева Мартин Петров


Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена за търсене на Интерпол, съобщи "Телеграф ". "Според мен тя не е в Европа, тъй като Европол я търсят от година и не я намират. Мисля, че някой е стоял зад нея, тъй като тя нито е доста интелигентна, нито е толкоз комбинативна ", показа певицата.

Ирина Чавдарова Анткова, която другата седмица ще стане на 41 година, взима парите на звездата преди 2 лета. Тя е служителка на "Уникредит ", когато банката я назначава за персонална банкерка на Богдана. Често й звъняла, била блага и общителна, направила положително усещане и изпълнителката на "Дано " я позволила покрай себе си. После я срещнала със сина си, което укрепило доверието. Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, с цел да може тя да ги "развърти ". Без да прояви и капка подозрение, певицата й ги дава, даже и брат й се включва с известна сума. Аткова им носи вокументи с печати, че е вложила парите във финансова къща. До август 2017 година, когато внезапно стопира да дава отговор на позвъняванията на клиентите си. Богдана схваща, че е излъгана, когато от финансовата къща й споделят, че не познават Ирина.

"Не мога да й заведа дело, тъй като всичко е на персонална спогодба и доверие. Нямам документи ", споделя Карадочева. Тя отхвърля да посочи сумата, тъй като е "смешна съпоставяне с тази на футболиста Мартин Петров ". "Но за нас са си нещо тези пари. Болно ми е, че се доверих и ме ограбиха ", добави звездата.

Ирина Аткова стана известна в края на 2017 година, когато стана ясно, че е източила сметките на Мартин Петров без знанието му. Тя му е била персонална банкерка и е източила 3,8 млн.лв.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР