Измамница отмъкна две кутии за дарения в Пловдив, като се

...
Измамница отмъкна две кутии за дарения в Пловдив, като се
Коментари Харесай

Нагла измамница се представи за майка на болен от левкемия пловдивчанин и направи нещо изключително грозно

Измамница отмъкна две кутии за дарения в Пловдив, като се показва за майка на болен мъж. За наглата кражба сигнализира самата майка на пловдивчанин Атанас Динков. 

Младият пловдивчанин е с диагноза остра миелоидна левкемия и с цел да продължи да живее е нужна трансплантация на стволови кафези, която ще бъде направена отвън България. Това изисква средства, които са непостижими за фамилията му.

От няколко месеца акцията за набиране на средства кипи в цялостна мощ, само че към този момент за четвърти път кутиите за дарения биват обирани.
Преди седмици една от поставените кутии е била раздрана и от там са откраднати парите, дребни ромчета пък са отмъкнали пари от кутия в огромен хранителен магазин. При пожар пък са изгорели парите от кутия, която се е намирала в денонощен магазин против " Тримонциум ".

Капката на търпението обаче преляла, когато майката на Наско  Ангелина схванала, че непозната жена се представяла за нея и прибрала две кутии. Едната била сложена в бензиностанция на Рогошко шосе, а другата в магазин в село Първенец.  Измамницата казвала, че акцията в помощ на Наско към този момент е завършила и всички пари би трябвало да се отчетат.

„ Бях толкоз щастлива, че толкоз доста хора застанаха зад сина ми и помогнаха. Но в този момент нямам думи да изразя по какъв начин се усещам, толкоз съм възмутена и афектирана. Искам да алармирам за случая, с цел да избегнем различен път такива измами. Моля кутиите да се предават единствено като бъде показана персонална карта или пълномощие ”, споделя Ангелина пред TrafficNews.bg.

Жената се надява да няма повече такива случаи и да бъдат събрани средствата, с цел да може синът й да живее.

Ето и дарителската сметка, на която може да помогнете на Наско:

BG90BUIN95611100605800
Атанас Йорданов Динков
Алианц България

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР