Измамник се представи зa свещеник и преметна кмета на Вършец

...
Измамник се представи зa свещеник и преметна кмета на Вършец
Коментари Харесай

Екшън: Арестуваха отец Герман от Рилския манастир след среща с кмета на Вършец

Измамник се показа зa духовник и преметна кмета на Вършец Иван Лазаров, оповестиха от полицията.

Случката е станала в четвъртък. Непознат мъж позвънил на мобилния телефон на градоначалника и се показал за отец Герман от Рилския манастир. Той помолил Лазаров да му даде пари, с цел да се прибере в светата обител.

В 16.25 часа пред постройката на общината паркирал таксиметров автомобил, от който слязъл млад мъж. Той бил облечен в светлосив спортен екип, сиви маратонки и синьо яке, с качулка на главата, носел и тъмносив куфар.

Мъжът влезнал във фоайето на постройката, насочил се към защитата, на която обяснил, че има спогодба с кмета. Служителят му дал опция да беседва с него по телефона. След към 5 минути Лазаров слязъл във фоайето, срещнал се с гостенина и му дал 50 лв., като си мислел, че оказва помощ на изпаднал в неволя божи човек.

Непосредствено пред общината обаче чиновници на полицията във Вършец задържали мнимия свещеник и го привели в постройката на районното ръководство. На таксиметровия автомобил, спрял директно против постройката на общината, също е осъществена инспекция и водачът е задържан.

Установена е самоличността на мъжа, заблудил кмета и взел от него парична сума. Това е 36-годишен гражданин на Бобов дол. При извършената сказка с него, той признал за осъществената машинация, както и че това не е първото му такова нарушение.

Работа по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР