Измамник, представящ се за гениалния режисьор Мартин Скорсезе, покани Мария

...
Измамник, представящ се за гениалния режисьор Мартин Скорсезе, покани Мария
Коментари Харесай

Фалшив Мартин Скорсезе мами Мария Бакалова! Самозванец кани българката в нов проект

Измамник, представящ се за гениалния режисьор Мартин Скорсезе , предложения Мария Бакалова за нов план. Самозванецът го направи посредством акаунта си в Туитър. Мошеникът употребява триумфа на българката, която при започване на седмицата бе номинирана за „ Оскар ".

Съмнителната персона поздрави Бакалова в обществената мрежа под пост на нейния изобретател Саша Барън Коен , с помощта на който бургазлииката става известна из целия свят с присъединяване си „ Борат 2 ".

Фалшивият Скорсезе желае родната звезда да е част от новия му план. По думите му филмът ще споделя история за комунизма в прилежаща Сърбия. A Мария ще изиграе една от основните функции в следващия шлагер на Скорсезе.

„ Бих желал да работя с вас. Става дума за сръбски комунистически роман. Моля, обадете ми се за това ", написа измамникът, представящ се за Скорсезе. Дали въобще ще има такава продукция, никой не знае.

Самият Скорсезе също към този момент не е оповестил а да работи по сходен план. Кой стои зад подправения профил, не е ясно.

Проверка на „ България Днес " откри, че профилът на подправения Скорсезе е изработен през предходната година. Въпреки това някои медии побързаха да сътворят сензацията и незабавно написаха, че великият кинорежисьор желае Мария Бакалова .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР