Измамна схема е установена на територията на община Симитли, съобщиха

...
Измамна схема е установена на територията на община Симитли, съобщиха
Коментари Харесай

В Симитли лъжат от името на депутат - сина на кмета


Измамна скица е открита на територията на община Симитли, оповестиха от Радио „ Фокус “ – Пирин, базирайки се на информация от общината.

Лъжливите дейности са ориентирани най-вече към възрастните хора. Измамниците, представящи се за хора, изпратени от името на народния представител Стефан Апостолов, обикалят къщите в Симитли. Възрастните хора са подтиквани да дадат пари за дърва, като им е обещавано, че бързо ще получат своята поръчка.

От Община Симитли приканват жителите за нараснало внимание и при сходен тип закононарушение е належащо да се свържат с избраните институции.

Стефан Апостолов е народен представител от ГЕРБ и професионален футболен арбитър. На терена името му постоянно е замесвано в кавги заради слаби решения. През август БФС спря правата му след трагично показване по време на дуел от родното състезание. Апостолов се прочу и със "сричането си " от парламентарната естрада по време на собствен отчет. Той е наследник на кмета на общината Апостол Апостолов, който след 27 октомври ще встъпи в служба с нов мандат, защото е единственият претендент за градоначалник в Симитли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР