Измамен от мними майстори на покриви ги завърза и повика

...
Измамен от мними майстори на покриви ги завърза и повика
Коментари Харесай

Измамен завърза мними майстори със свински опашки, повика полиция

Измамен от мними майстори на покриви ги завърза и повика полиция. Сега обаче може да бъде съден за похищение.

Сигналът идва от радневското село Трънково. Жител на селото подписва контракт с служащи за ремонт на покрива на къщата, в която живее майка му. Плаща предплатено 2800 лв.. За задачата подписват и контракт. Той обаче не се извършва, защото ремонтната група напуща и покривът остава полуразкрит, разкрива Нова тв.

Майсторите се връщат след няколко седмици и желаят още пари. Тогава мъжът ги задържа и вика полиция. Сега може да получи обвиняване за нелегално задържане.

Сагата за Ганчо Ганев продължава към този момент няколко месеца.

„ Никой не е застрахован. Никога не съм мислел, че може да бъда измамен по подобен метод ”, споделя излъгания от майстори. „ Реших да поправям покрива, търсех най-хубавото – компания с контракт, с гаранции. Коректен бях с тях, платих им. Още първия ден им дадох 1600 лв., на третия – 1200 за спомагателни материали ”, споделя Ганев.

Фирмата се отзовала бързо, посочила и фотоси на предходни техни обекти. Подписан бил и контракт. Само за няколко дни обаче Ганчо Ганев схваща, че е излъган.

„ На четвъртия ден не се появиха. Нямах избор, трябваше самичък да стартира работа. На 17-ия ден се върнаха с искане за още 2000 лв. ”, споделя Ганев.

Тогава той ги завързва със свински опашки и вика полиция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР