Измама с продажба на дърва за огрев. Мнимите търговци пускали

...
Измама с продажба на дърва за огрев. Мнимите търговци пускали
Коментари Харесай

Измама с продажбата на дърва за огрев: Каква е схемата и колко са пострадалите?


Измама с продажба на дърва за огрев. Мнимите търговци пускали разгласи в интернет. За да доставят дървата, желали от клиентите им да преведат авансово сумата за превоза. В деня на доставката обаче, телефоните им се оказвали изключени.

Мария Христова и брачният партньор ѝ от карловското село Васил Левски са едни от излъганите. Трябвало да им доставят 10 кубика дърва. Обичайно те поръчвали дървесината за отопление от село Богдан, само че в този момент поради наводненията това нямало по какъв начин да се случи.

„ Брат ми също поръча дърва от същата компания. Загубихме единствено сумата от 143 лв., която платихме за транспорта. Поръчахме по 10 кубика. Един кубик дърва струваше 80 лв.. Те трябваше да бъдат заплатени след доставката. с цел да ги докарат обаче трябваше да преведем парите за превоз по банковата сметка на Ивайло Стефанов Петрoв ”, описа Мария Христова, оповестява Нова телевизия. 

По думите ѝ те намерили обявата във Фейсбук. “Ще се обърнем към полицията, с цел да ни оказват помощ. Има и други излъгани по тази скица ”, акцентира дамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР