Измама е вероятната версия в разследването на предполагаемо отравяне на

...
Измама е вероятната версия в разследването на предполагаемо отравяне на
Коментари Харесай

Инцидент с отравяне в Солсбъри се оказа измама

Измама е евентуалната версия в следствието на хипотетично отравяне на рускиня и брачна половинка й англичанин в ресторант в Солсбъри – градът, в който пострадаха някогашният двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия, съобщи Би Би Си. В неделя на Анна Шапиро (30 г.) и на брачна половинка й Алекс Кинг (42 г.) им прилоша и те бяха приети в болница.

Пресата на Острова се втурна да нищи предишното на моделката Шапиро от Нижний Новгород, откакто тя упрекна в сряда в изявление за в. “Сън ” съветския президент Владимир Путин, че желал да я токсини, защото била негов зложелател. Шапиро е напуснала Русия и има израелско поданство, като се хвалела в Лондон, че била агентка на Мосад. Твърдяла, че специализацията й била да съблазнява мъже, с цел да изкопчи от тях секретна информация, писа в. “Мирър ”. Днес “Сън ” смъкна от уеб страницата си изявлението с нея, само че отбрани решението си да го разгласява.

Самият Кинг е бил осъждан и полицията чака диалог с него. Негов шеф е бил различен осъждан лъжец – Едуард Девънпорт, който се усъмни, че Шапиро има нещо общо с Путин.

Още в понеделник полицията съобщи, че в хипотетичния нов случай в Солсбъри не е забъркан “Новичок ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР