Излязлата на свобода преди малко повече от месец Евгения Банева

...
Излязлата на свобода преди малко повече от месец Евгения Банева
Коментари Харесай

Евгения Банева джитка по морето след ареста

Излязлата на независимост доскоро повече от месец Евгения Банева джитка по родното Черноморие. Бизнесдамата, която излезе от ареста по здравословни аргументи, наподобява укрепва здравето си с почивки в морските хотели, дочу HotArena.

Банева е избрала хотелския комплекс на семейството, на плаж Русалка, където евентуално лекува болежките си. Тя бе засечена в компанията на приятелки в заведение на плажа и очевидно се наслаждаваше на ваканцията си.

Евгения наподобява необикновено добре след 8 месеца в ареста. Тя е още веднъж с познатата си къдрава прическа, а не липсваха и маркови тъмни очила, написа „ България през днешния ден ”.

Банева излезе от ареста на 12 юли по здравословни аргументи. Тогава профилираната прокуратура промени мярката й за неотклонение в „ подписка ”.

Промяната бе по отношение на показано здравно умозаключение от съдебномедицинска експертиза, съгласно което здравето на Банева е доста влошено и й се постанова незабавна интервенция.

Тя трябваше да се подложи на намеса на щитовидната жлеза, където се бе образувал огромен възел.

В момента на Банева й е наложена възбрана да напуща страната. А делото против нея и брачна половинка й Николай е планувано за 24 септември.

Приватизаторът е упрекнат в управление на незаконна група, в която са взели участие брачната половинка му и майка му Мария.

Докато бе в ареста Евгения се опитва и като евродепутат, само че съумя да събере едвам 145 гласа. Един от тях бе брачният партньор й Николай, който самичък се похвали, че е дал гласа си за половинката си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР