Изля се гняв и възмущение къде са тръгнали тия прости

...
Изля се гняв и възмущение къде са тръгнали тия прости
Коментари Харесай

Едно различно мнение: Къде са тръгнали софиянци и колко са

Изля се яд и отвращение къде са тръгнали тия елементарни софиянци по празниците. Даже не са елементарни, ами преднамерено са тръгнали да заразяват...
Нужно е малко конкретизиране - на първо време полицията заяви, че е спряла 6000 коли. А в София живеят 1,4 млн. души и има регистрирани 1,2 млн. коли. Процентът на простите несъмнено е огромен, само че тъкмо по този индикатор наподобява дребен, написа журналистът Иван Бакалов.
Второ, до вечерта в четвъртък нямаше възбрана за излизане от София. Въведоха я в последния миг и накараха хора да хукнат преди да са затворили пътищата. Колко да са тръгнали предния ден? Ако са били 20 хиляди коли, опашката по автомагистрала " Тракия " щеше да стигне до " Плиска ".
И най-интересното - къде са тръгнали тези софиянци? Повечето от тях отиват по родните си места. Не е недостатък да си софиянец от дребен град, нищо неприятно. Въпросът е, че доста от тях са останали без работа и евентуално ще се приберат там, където имат къща, тъй като не могат да заплащат наем в София, не могат да намерят работа и т. н.
72 хиляди безработни регистрирани за месец. кой знае какъв брой в отпуск и неплатен отпуск, следва да ги отрежат и тях. 480 хиляди заети в хотели и заведения за хранене - къде отиват? Тепърва ще навлизаме в тези детайлности по какъв начин ще се промени жгивотът.
Някои не ги виждат, както изначало не виждаха заплахата от ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР