Изложението за машини и технологии MachTech&InnoTech Expoще се проведе от

...
Изложението за машини и технологии MachTech&InnoTech Expoще се проведе от
Коментари Харесай

През 2019 г. MachTech&InnoTech Expo предлага площ общо 10 000 м2

Изложението за машини и технологии MachTech&InnoTech Expoще се организира от 15 до 18 април следващата година за 11-а поредна година в Интер Експо Център. Заради бързорастящите мащаби на събитието през 2019 година ревюто ще се организира в четири изложбени зали – с една повече, спрямо предходното издание. Общата площ на четирите зали ще е над 10 000 кв.м изложбена повърхност.

„ Създавайки професионална платформа за сектора в България и Югоизточна Европа, ревюто дава опция на профилираната аудитория и фирмите да се срещнат с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното планиране, индустриалната автоматизация, електроника и планиране. И през 2019 година форумът ще сътвори условия за демонстриране на системи за индустриална автоматизация, програмен продукт, 3D принтиране, електроника и роботика, планиране и технологии за реализиране на надзор. Специално място ще бъде отделено на електрониката и роботиката в машиностроенето “, изясняват уредниците от Интер Експо Център. Те припомнят, че при заявяване на щанд до 10 декември 2018 година изложителите ще се възползват от отстъпка за ранно записване.



През тази 2018 година събитието събра над 4500 гости, предлагайки артикули и решения на повече от 150 компании, в това число от България, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай. В частта InnoTech над 35% от изложителите са показали системи за индустриална автоматизация, от сферата на качествения надзор са били 26 %, а с профил „ електроника и роботика “ – 25%.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР