Изложението за аерокосмическа и отбранителна техника ADEX-2019, проведено в Сеул,

...
Изложението за аерокосмическа и отбранителна техника ADEX-2019, проведено в Сеул,
Коментари Харесай

Разбраха се подробности за скоростната бойна машина за морската пехота KAAV-II

Изложението за аерокосмическа и отбранителна техника ADEX-2019, извършено в Сеул, за първи път демонстрира първообраз на бойното транспортно средство за морска пехота KAAV-II.

Според Naval News, то е предопределено да размени съоръжение в употреба, в частност 150 AAV десантни транспортьори, издигнати по американски лиценз, написа "Поглед инфо ".

Всяко ново бронирано транспортно средство ще може да транспортира до 21 пехотинци, до момента в който екипажът ще се състои от 3 военнослужещи.

Максималната скорост на сушата ще доближи 70 км/ч, по вода - 25 км/ч (13,5 възела). Горивото стига за 280 км път на суша или 2 часа корабоплаване.

На KAAV-II ще бъдат сложени гумени вериги за понижаване на тежестта и увеличение на скоростта.

Добрите водоходни характерности се обезпечават от мощните водни турбини и специфичното съоръжение, ситуирано в предната част на корпуса и под веригите.

Представеният на ревюто огромен модел е оборудван с роботизиран купол с 40-мм оръдие, за което са основани телескопични муниции.

Изследователската фаза се възнамерява да завърши през септември 2022г. През втория стадий - до 2028 година - ще бъдат построени и изпитани същински мостри. От 2029 година ще стартира всеобщото произвеждане.

Понастоящем единствено военноморските сили на Китай имат сходно съоръжение. Също по този начин, тези машини на Китайската национална република под обозначението VN-18 се доставят във Венецуела.

Миналата година стана известно, че над бойни машини на морската пехота сега работи и Русия.

На същата галерия бяха показани разнообразни нови бронирани транспортни средства. Включително - танкът на бъдещето, в който се допуска, че ще употребяват оптимално стелт технологии.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР