Изложението е опасно за служителите и клиентите, казват от компаниятаЕпидемията

...
Изложението е опасно за служителите и клиентите, казват от компаниятаЕпидемията
Коментари Харесай

Коронавирусът отказа Ericsson от участие на MWC 2020

Изложението е рисково за чиновниците и клиентите, споделят от компанията

Епидемията от ковид отхвърли основен участник от ревюто MWC 2020 в Барселона
(снимка: CC0 Public Domain)

Разпространението на смъртоносния ковид принуди шведската компания Ericsson – един от най-големите играчи в телеком промишлеността – да се откаже от присъединяване на Световния мобилен конгрес MWC 2020, който ще се организира в Барселона от 24 до 27 февруари.

Компанията разгласи, че следи от близко развиването на епидемията и се придържа към рекомендациите на съответните национални органи и интернационалните организации като СЗО. Ericsson към този момент e подхванала редица защитни ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на чиновниците си и да сведе до най-малко въздействието на ковид върху своята активност.

Решението на Ericsson да се откаже от присъединяване в най-голямото събитие в телеком промишлеността е взето след „ задълбочена вътрешна оценка на риска ”, акцентират от шведската компания в публично изказване.

„ Здравето и сигурността на нашите чиновници, клиенти и други заинтригувани страни са най-големият ни приоритет ”, съобщи Бьоре Екхолм, президент и основен изпълнителен шеф на Ericsson.
още по тематиката
„ Не беше елементарно да вземем това решение. Очаквахме с неспокойствие да покажем последните си нововъведения на MWC в Барселона. Много е тъпо, само че мощно имаме вяра, че най-отговорното бизнес решение е да оттеглим присъединяване си от събитието тази година ”, добавя Екхолм.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР