Изложение Световно образование“ ще се проведе във Варна. Форумът дава

...
Изложение Световно образование“ ще се проведе във Варна. Форумът дава
Коментари Харесай

Изложението Световно образование идва във Варна

Изложение " Световно обучение “ ще се организира във Варна. Форумът дава достъп до най-важната информация за обучение в чужбина, научи Varna24.bg .

Изложението се организира на 28 март (вторник), от 10 до 17 часа в хотел Галерия Графит. Входът е свободен (предварителна регистрация).

" Човек учи, до момента в който e жив, или живее, до момента в който учи “. През тийнейджърските години способността за научаване или рационализиране на нов език е извънредно висока. И с доста занимателни, интерактивни и отзивчиви способи учениците, избрали Dialoge – Bodensee Sprachschule за своята лятна почивка, се приближават до немския език. Срещнете се с представител на института и разберете с изключение на главните умения за четене, слушане, писане и говорене, с какво е обогатена програмата, тъй че детето ви да упражни граматика и лексика за по-добро схващане на немската тирада, изясняват уредниците.

По време на форума всеки ще има достъп до персонални срещи с представители на институции. Така ще научи непосредствено за изискванията, таксите и ограниченията, гарантиращи високите университетски стандарти.

Организирани са профилирани щандове, от които присъстващите ще научат всичко за процесите, периодите и спецификите.

Форумът дава късмет за многообразие от дестинации - в случай че към момента претендентите се ориентират, ще може на това ревю да създадат съпоставяне сред просветителните институции от няколко страни.

Обособена е Зона " Образование в Холандия “, от която всеки ще разбере за опциите и особеностите на образованието в страната на лалетата.

Ще има и тематични презентации, на които ще бъде показана най-актуалната, подробна и правилна информация от просветителни специалисти.

На ревюто всеки ще се срещне с представители на университети (Лични срещи с представители на просветителни институции от Холандия, Англия, Австрия, Швейцария и България. Ще получи информация от първо лице за изискванията за кандидатстване и опциите за стипендии и финансова помощ), междинни учебни заведения (Персонални диалози и изявление на място с отговорниците за приема в елитни пансионни учебни заведения. Ще получи информация за финансови условия и благоприятни условия за стипендии), Интеграл (Индивидуални срещи с опитни просветителни консултанти. Всеки ще получи експертни рекомендации за подготовка и кариерно ориентиране).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР