Изложба с макети на динозаври в реален размер ще завладее

...
Изложба с макети на динозаври в реален размер ще завладее
Коментари Харесай

Една от най-известните и зрелищни изложби в света „Живите динозаври” пристига в София утре

Изложба с макети на динозаври в действителен размер ще завладее София. Експозицията „ Живите динозаври “ ще бъде отворена за гости от 15-ти септември в парка на Военната академия, наоколо до беседката. 

Атрактивната галерия гостува във Варна в летните месеци и пожъна голям триумф измежду жителите и гостите на морската столица. Тя ще остане в София до 5 ноември и ще предложи на столичани незабравимо праисторическото премеждие.

Децата могат да прегледат 24 анимирани макета и скелета на динозаври, измежду които обичания Т-Рекс и Добрия динозавър, да оцветят за спомен динозавърска картинка по желание, а на финала - даже да пояздят динозавър.

Посетителите ще могат освен да се насладят на атрактивните праисторически животни, само че и да схванат любопитни обстоятелства за произхода, живота и привички им, по какъв начин са отглеждали дребните си и по какъв начин са ловували.

Огромните движещи се фигури на динозаври са построени с внимание и към най-малкия теоретичен подробност, което прави фигурите толкоз реалистични, че са нужни единствено няколко минути на посетителите, с цел да се пренесат милиони години обратно. 

Изложбата „ Живите динозаври “ е гостувала в голям брой страни по целия свят, а посетителите й надвишават 10 млн. души.

Билетите са на цени от 10 лева за деца и 12 лева за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Изложбата е налична за гости всеки ден от 09.30 ч. до 20.30 ч. 

Гостите, които желаят да посетят изложбата през първия уикенд от откриването й (16-17 септември), ще могат да се възползват и от специфична отстъпка. Всеки клиент на Софийски феодален фестивал " Балканите през средновековието ", който ще се организира на посочените дати в парка на Военна академия, ще може да получи отстъпка от 2 лева от цената на билетите за " Живите динозаври ". За тази цел би трябвало да покажат печата или касовата записка от фестивала на касата на изложбата.

Повече за изложбата можете да откриете на тук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР