Излизат нови подробности около смъртта на скандалната терористка Олга Качура

...
Излизат нови подробности около смъртта на скандалната терористка Олга Качура
Коментари Харесай

Мистерия: Предателката Корса - убита от свои, а не от ВСУ -

Излизат нови детайлности към гибелта на скандалната терористка Олга Качура с позивна Корса. Тя бе ликвидирана преди дни и посмъртно удостоена със званието Герой на Руската федерация от президента Владимир Путин.

Предателката на Украйна, която през 2014 година мина на страната на сепаратистите от ДНР, бе пълководец на артилерията в Донбас и се счита за отговорна за гибелта на стотици мирни жители при командвани от нея обстрели на украинските градове.

Досега нито от украинска, нито от съветска страна имаше информация по какъв метод Качура се е сдобила с билет за небесния концерт на Йосиф Кобзон, чиято аудитория съгласно данни на ВСУ към този момент наброява над 42 000 съветски бойци.

Оказва се, че одиозната терористка не е ликвидирана вследствие на целеустремен удар с прословутите " хаймарси ", а до момента в който е пътувала в колата си. Предполага се, че в нея е бил подложен гърмеж, заяви украинският публицист Денис Казански.

Според негови източници убийството на Корса е същинска тайнственост.

Казански разгласява и фотография на авгомобила на терористката, който е изцяло изгорен. Предполага се, че в машината е било сложено взривно устройство, което най-вероятно е задействано от разстояние. В Горловка, където бе ликвидирана тя, обаче не работят украински диверсантно-разузнавателни групи и то не от в този момент, а още от 2014 година, когато градът попадна в зоната, конкролирана от така наречен ДНР.

" 90% е несъмнено, че Корса е била убита от личните си хора ", написа Казански.

Полковник Качура служеше в Горловската полиция до 2014 година, а по-късно минава на страната на окупатора и се причислява към формированията на боеца Игор Безлер. Тя командваше дивизион от ракетни установки " Град " и даваше заповеди за циничния и жесток обстрел на Иловайск, Дебалцево, Углегорск, Мариновка и Авдеевка в Донецка област, което аргументи всеобщи жертви, напомня УНИАН.

През януари тази година украински съд задочно осъди Качура на 12 години затвор. Тя е приета за отговорна в присъединяване в терористична група.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР