Излизаш от известно време с него. Толкова много ти допада

...
Излизаш от известно време с него. Толкова много ти допада
Коментари Харесай

Искам да излизам с теб и само с теб. Ти си моето момиче

Излизаш от известно време с него. Толкова доста ти подхожда и ти е прелестно в неговата компания, само че се притесняваш дали е двустранно. Искаш да схванеш харесва ли те и по какъв начин се усеща, когато е с теб, само че не знаеш по какъв начин да го попиташ. Срамежлива си и не може да зададеш непосредствено въпроса. Но не спираш да си мислиш за него и това те подлудява.

Е, постоянно има метод да схванеш дали те мисли за приятна компания. И ние сме тук, с цел да ти помогнем. Сложи завършек на подозренията и започни да се забавляваш, щом ти е прелестно с него. А дали те харесва, остави това на нас. Ние ще ти покажем знаците, които го издават.

Представяме ти признаците, които демонстрират, че той харесва компанията ти.

Иска да те опознае

Няма мъж, който инцидентно да те пита неща за теб самата. Ако той се интересува от живота ти, сигурно този човек желае да те опознае и да разбере дали ще си идеалната половинка.

Може би желае да научи и какъв брой общо имаш с някогашната му, тъй като не желае още веднъж да се среща с подобен вид момиче и историята да се повтори.

Ако всякога, когато излизате дружно, той не стопира да ти задава въпроси, свързани с теб, това е явен знак, че му допадаш и желае доста повече от просто среща. Иска излизанията ви да прераснат в по-дълбоки връзки.

Винаги се пробва да те допре

Дали ще отмести кичур от лицето ти или те хване ръката ти, постоянно ще си откри причина, с цел да те допре. Докосването е повече от явен знак, че той те харесва и му е прелестно в твоята компания. Ако се отпуска, когато сте дружно, майтапи се с теб и не стопира да се смее, то няма мотив за никакви терзания. Определено си му приятна и доста скоро вашите срещи ще се трансфорат в освен това.

Гледа те в очите

За никого не е загадка, че мъжете обичат да оглеждат дамите от глава до пети. Но не и този, който те харесва същински. Защото той ще те гледа непосредствено в очите. Продължително. Дълбоко. Дори и да не го прави съзнателно, сега, в който търси зрителен контакт с теб се издава, че си доста повече от приятна компания. Очите издават възприятията, които от време на време нямаме храброст да изречем на глас.

Разказва на другари си за теб

Стигне ли се до това, той да приказва на приятелите си за теб – този човек освен те мисли за приятна компания, само че и те харесва. Нито едно момче няма да си губи времето с момиче, което не му подхожда. Нито пък да споделя за нея пред неговите близки. Всички знаем, че мъжкия пол не приема толкоз съществено срещите и излизанията с нежния пол, само че в случай че той споделя за теб пред останалите, безспорно си му влезнала под кожата.

Нервен е, когато е с теб

Още едно доказателство, че не си му безразлична е, когато е нервозен и стеснителен с теб. Той желае да се показа в най-хубавата си светлина и да останеш с хубави усещания за него. Човек, на който му е безразлично по какъв начин ще го възприемеш, няма да се интересува, нито да се тормози за това по какъв начин ще наподобява в твоите очи.

Ако той непрекъснато си играе с ръцете си, срами се да те огледа в очите и се изчервява, сигурно те харесва. Е, даже и това да е присъщо на някой петокласник, няма място за мусене. Мъжете от време на време се държат като деца и в това им е чарът.

Прави ти похвали

Комплиментите в никакъв случай не идват без причина. Ако той непрекъснато ти повтаря какъв брой красива си или какъв брой му е прелестно с теб, не се притеснявай, нито съмнявай. Защото в действителност е по този начин. Един мъж в никакъв случай не би споделил нещо, което не мисли. А и няма за какво да излиза с теб, в случай че не те харесваше или не беше приятна компания, светът е цялостен с други девойки.

С неспокойствие чака следващата среща

Когато си била на среща с един мъж, в случай че има последващи такива – той в действителност те е харесал. А в случай че той е основателя и този, който насочва поканата, несъмнено си му приятна компания и желае да прекарва още и още време с теб. Няма никакво място за терзание. Просто се отпусни и се наслаждавай на всеки един момент, прекаран с него. Животът е прекомерно къс. Не се прави на извънредно недостъпно, нито пък на прекомерно елементарно. Просто бъди себе си, имай малко повече убеденост и не се съпротивлявай на това, което те прави щастлива. Ти си жена и заслужаваш най-хубавото. И не предстои на подозрение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР