Излизането от Обединеното кралство означава, че сделка за автомобилни нарушения

...
Излизането от Обединеното кралство означава, че сделка за автомобилни нарушения
Коментари Харесай

Брекзит дивидент - глобите за шофьори вече не се разменят между ЕС и Британия

Излизането от Обединеното кралство значи, че договорка за автомобилни нарушавания към този момент не се ползва за английските водачи в Европейски Съюз и назад. Наречете го Брекзит дял, написа " Политико ".

Превишаване на скоростта и други санкции , издадени на английски водачи в Европейски Съюз - и назад - към този момент не могат да бъдат прилагани след края на преходния интервал за Брекзит, разясниха френските управляващи пред " Таймс " в сряда.

Оттеглянето на Обединеното кралство от блока значи, че инструкция на Европейски Съюз от 2015 година, която обгръща трансграничния продан на информация , обвързвана с пътни нарушавания , позволяваща на страните от Европейски Съюз да разменят данни за водачите и да изпращат санкции - към този момент не се ползва .

Британските водачи към момента могат да получават санкции на място, в случай че бъдат хванати от полицията, само че на процедура към този момент няма да получават санкции след завръщането си вкъщи . Същото се отнася и за водачите от Европейски Съюз в Обединеното кралство

През 2019 година Франция записва 444 378 нарушавания на птравилата за придвижване от английски водачи , вариращи от потребление на телефон по време на шофиране (135 евро) до нарушение на ограничаването на скоростта с над 50 километра в час (1500 евро).

Франция ще загуби до 60 милиона евро годишно в неплатени санкции , съгласно френския авто уебсайт Caradisiac.
 Холандски митничари иззеха сандвичи с шунка от английски водачи
Холандски митничари иззеха сандвичи с шунка от английски водачи

На фрагментите митничари със светлоотразителни жилетки обясняват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР