Излизането на Великобритания от Европейския съюз без договор за по-нататъшно

...
Излизането на Великобритания от Европейския съюз без договор за по-нататъшно
Коментари Харесай

Тереза Мей: Brexit без сделка не е краят на света

Излизането на Англия от Европейския съюз без контракт за по-нататъшно съдействие няма да бъде краят на света. Това съобщи английският министър председател Тереза Мей преди обиколката си в редица африкански страни, съобщи БГНЕС.
" Вижте, какво сподели генералният шеф на Световната комерсиална организация Роберту Азеведу. Той съобщи, че обстановката с неналичието на договорка няма да е лесна разходка, само че това няма да бъде краят на света ", сподели Мей.
Британският министър председател акцентира, че държавното управление ѝ „ работи върху подготовката “ за Brexit без договорка, само че се надява, че Лондон въпреки всичко ще успее да подписа с Брюксел „ положително съглашение “.
По този метод Мей парира предизвестието на финансовия министър Филип Хамънд, който предизвести, че държавното управление предвижда пагубен удар по английската стопанска система и витален стандарт при положение на неявяване на договорка по Brexit. При подобен сюжет в бюджета на Обединеното кралство ще се образува дупка в размер на 80 милиарда паунда.
Официалните договаряния сред Лондон и Брюксел за изискванията, на които Англия ще излезе от Европейски Съюз, започнаха на 19 юни 2017 година в белгийската столица. Година по-рано на референдум 52% от британците се оповестиха срещу оставането на страната в Евросъюза. Преговорите за Брекзит би трябвало да продължат до ноември 2018 година, след което постигнатата договорка би трябвало да бъде утвърдена от Европейския парламент и Уестминстър. Самият Brexit би трябвало да се състои на 29 март 2019 година, по-късно ще настъпи временен интервал до 31 декември 2020 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР