Излизане на Великобритания от Европейския съюз (Брекзит) без сделка ще

...
Излизане на Великобритания от Европейския съюз (Брекзит) без сделка ще
Коментари Харесай

Тереза Мей ще предложи Брекзит без сделка

Излизане на Англия от Европейския съюз (Брекзит) без договорка ще предложи министър председателят на Обединеното кралство Тереза Мей на Камарата на общините, съобщи Би Би Си.
Министър-председателят на западноевропейската страна счита да внесе за разискване пред депутатите от долната камара на Народното събрание крайния вид, в случай че законодателите не одобряват нейното предложение. Камарата се чака да гласоподава предлагането на Мей на 12 март. Тя в изявление от през днешния ден акцентира, че Брекзит ще стане факт на 29 март. Това е датата, която се планува от член 50 на Лисабонския контракт за Европейски Съюз.
Медията означи, че английският министър председател желае да потуши протеста в държавното управление си. Няколко министри, в това число и на вътрешните работи – Амбър Ръд, обявиха, че няма да поддържат концепциите за стопанката на Даунинг стрийт 10 за връзките сред Острова и 27-те след Брекзит.
Мей е привърженичка на така наречен корав Брекзит. Тоест след излизането на британците от блока сред Острова и останалите членки да няма свободно придвижване на хора, артикули и капитали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР