Излизане на Великобритания от ЕС без споразумение за бъдещите им

...
Излизане на Великобритания от ЕС без споразумение за бъдещите им
Коментари Харесай

Европейският бизнес: Брекзит без сделка ще е катастрофа

Излизане на Англия от Европейски Съюз без съглашение за бъдещите им връзки ще бъде злополука и подобен сюжет би трябвало да бъде изключен. Това предизвести в понеделник БизнесЮръп (BusinessEurope), най-голямата организация на европейския бизнес, представена от Ройтерс.

След като два пъти отсрочи датата за напускането на общността, в този момент Обединеното кралство възнамерява това да се случи на 31 октомври. Парламентът и обществото обаче са надълбоко разединени за изискванията на " развода ".

" Брекзит без договорка е рецепта за злополука и несъмнено би трябвало да бъде изключен (като възможност - бел. ред.). Хаотично излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз без съглашение ще бъде извънредно нездравословно за всички страни. Това би донесло обилни вреди за жителите и бизнеса във Англия, както и на континента, сподели генералният шеф на организацията Маркус Байрер.

БизнесЮръп е лобистка група, представляваща компании с друг размер от 34 европейски страни, в това число Англия.

Негативните последствия няма да са лимитирани до датата на излизане, само че и ще продължат във времето, застрашавайки плодотворните и позитивни бъдещи връзки, към които всички се стремим, добави Байрер.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР