Излизаме със свещи и челници, за да потърсим почтените следователи,

...
Излизаме със свещи и челници, за да потърсим почтените следователи,
Коментари Харесай

Дупница излиза на протест със свещи и челници. Търсят почтенни магистрати, които да надигнат глава

Излизаме със свещи и челници, с цел да потърсим почтените следователи, служители на реда, прокурори и съдии и да им дадем кураж да надигнат най-сетне глави и глас. Търсим ги, тъй като не на народа е работа да реформира правосъдната система. Гражданите можем и би трябвало да окажем напън над мутрите, с цел да дадем пространство и мощ на доблестните в системата. Търсим ги, тъй като знаем, че са там.
Това написа в апела за митинг в Дупница. Хората се събират там през днешния ден в 18: 30 часа с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

Ето какво се споделя в апела за антиправителствения митинг.

С всеки минал ден се ускоряват опитите за заглушаване на истината, че гражданските митинги упорстват освен за оставка на държавното управление, само че и за оставка на основния прокурор Иван Гешев, както и за осъществяване на тотална промяна в правосъдната система, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Реформа, която да подсигурява, че призваните да бранят закона и правото ще извършват функционалностите си, а няма да вземат участие интензивно в преодоляването на страната, няма да работят като бухалка за персонални и частни ползи на краткотрайно овластени политици и предприемачи.

Ние ще излезем пред постройката на Районен съд-Дупница на 14 юли, вторник от 18.30 часа, с цел да напомним, че без правосъдна промяна и освобождение на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи от мутрите никои избори няма да доведат до смяна на политическия модел, качеството и стандарта ни на живот; няма да сложат завършек на корупцията, която убива Нас, а прави Тях все по-недосегаеми.

Излизаме, с цел да напомним, че за всеки политик престоят във властта е доста по-удобен в страна, в която върховенството на закона е реплика, а служби, прокуратура и съд се управляват по телефона, а не от закона и морала.

Излизаме, с цел да напомним, че всеки политически индивид, който стартира да приказва за избори, само че е взел участие интензивно или с безмълвие в завладяването на отстояващите и гарантиращите правото институциите, е нищо друго с изключение на идващият кандидат-диктатор, от който децата ни ще би трябвало да бягат в чужбина или да смъкват с митинги след един, два или три мандата.

Излизаме, с цел да напомним, че няма значение по какъв начин се споделят министър председателят, министрите и народните представители, няма значение представители на коя партия са, в случай че нямаме работеща и самостоятелна прокуратура и чиста правосъдна система, които да преследват и санкционират корупцията, които да не позволяват преодоляването на страната.

Колкото и да избираме и преизбираме политици, до момента в който нямаме оптимално работещи полиция, прокуратура и самостоятелен съд-само ще се ненавиждаме между тях поради цветове и абревиатури и постоянно ще има някой за преследване след следващ заем на доверие.

Елате пред Районен съд-Дупница, с цел да осветим дружно пътя към връщането на закона и справедливостта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР