Излизаме доста хаотично и взривно от карантината, да се надяваме

...
Излизаме доста хаотично и взривно от карантината, да се надяваме
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Мерките бяха взети навреме, но много бързо се вдигат

Излизаме много безредно и взривно от карантината, да се надяваме – успешено. Мерките бяха взети в точния момент, само че доста бързо се подвигат. Целият забързан темп може да се окаже несвоевременен. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Огнян Минчев.

В българското публично мнение се образуваха две партии - партията на тези, които подкрепяха ограниченията и партията тези, които са срещу тях. Не е заслужено, че хората, които бяха срещу карантината, взеха решение да вземат реавнш и да победят в публичното мнение, казвайки, че карантината е била голяма неточност. Не мисля че е заслужено по отношение на всички хора, които жертваха нервите си, работата си, финансовата си непоклатимост, многото лекари, които жертваха времето и напъните си, лекарите, които жертваха живота си, да се приказва, че всичко това е било на вятъра. Ние спасихме българското общество от това вирусът да се популяризира и да нанесе доста по-големи провали, акцентира Минчев.

Партията на отрицателите споделя, че последователите на карантината са такива, тъй като са се уплашили. Когато има опасност, страхът не е нещо необичайно или срамно, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР