Излиза първата книга на дългогодишна журналистка, която работи в Бургас.

...
Излиза първата книга на дългогодишна журналистка, която работи в Бургас.
Коментари Харесай

Журналистка представя първата си книга в Бургас

Излиза първата книга на дългогодишна журналистка, която работи в Бургас. Тя носи заглавието " Роуз Вълшебната ми Кръстница ", а стилът всеки четец дефинира самичък, откакто се допре до нея. Екатерина Капрова споделя 12 разнообразни истории, за които споделя, че са се родили напълно елементарно, без никакво принуждение. Нейните другари, които са чели книгата, дефинират стила като вълшебен натурализъм. Редактори са Ваньо Вълчев и Динко Динков.
Actualno.com се свърза с авторката, с цел да разбере, какво кара един публицист да напише книга: “Роуз Вълшебната Кръстница е в главата ми от доста години, сама се измисли. Виждам я, сънувам я, по какъв начин седи на едно дърво, яде круши, плюе семки и от тях израстват цветя. И в този момент си откри мястото в тази книга. Тя стартира с роман за моето раждане и приключва с раждането на сина ми. Роуз кръщава бебета, дава им най-хубавите неща и по-късно се меси в живота им, като се пробва да оправя кашите, които са забъркали “.
Книгата е написана единствено за два месеца. В нея има роман за другар на авторката, който е умрял, само че тя го „ намира “ още веднъж в обществена медия. Разказ за български артист, играл на Бродуей, който умира в Ню Йорк след събитията от 11 септември.
„ Бебетата са единствено една дребна част от книгата. Това са разнообразни мои истории и на мои другари, някои са същински, други не са, а единствено са въодушевени от същински истории “, прибавя Капрова.
Тя е щастлива от обстоятелството, че нейният наследник Никола Христов е създател на корицата на първата и книга, дружно със Стефан Димитров.
Премиерата е на 19 април в Бургаската художествена изложба " Петко Задгорски ".
" Накрая всичко свършва добре. Ако не е добре, значи това още не е краят ", прибавя Катя, която несъмнено има вяра във магии и чудеса, само че без не помни за същинския живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР