Излиза, че Борисов полага неистови усилия да ни спаси от

...
Излиза, че Борисов полага неистови усилия да ни спаси от
Коментари Харесай

Президентът: Борисов полага неистови усилия да ни спаси от Борисов

Излиза, че Борисов поставя неистови старания да ни избави от Борисов, съобщи президентът Румен Радев по отношение на хвалбите на премиера за издигането на България в рейтингови ранглисти. В тв присъединяване президентът означи, че когато министър председателят " с ненаситност и екстаз чете листчетата на кредитните организации, неговите подчинени би трябвало да му кажат, че на уеб страниците на тези институции има история ". " Ние сме имали по-висок кредитен рейтинг, " ВВВ+ ", от 2006 до 2008 година Тогава на власт бе Тройната коалиция. Сега възвръщаме кредитния си рейтинг от 2013 година ", добави Радев.

На мненията на ръководещите, че отрицателните му оценки са от злоба и завист, че ГЕРБ ръководи толкоз добре, президентът отвърна, че не желае България да " катастрофира от блаженство ", а желае да вървим напред и нагоре. " Трябва от ден на ден да си задаваме въпроса " Как? " - по какъв начин строим, по какъв начин ремонтираме ", безапелационен бе президентът, като още веднъж напомни свадите около автомагистралите.

" Когато разделянето на управляващите се изпразва от наличие, Народно събрание приема лобистки закони, държавното управление харчи на мрачно изкуствено отглеждани остатъци, би трябвало да преосмислим ролята и мястото на българските институции ", счита президентът. Той още веднъж съобщи, че ще се възползва от правото си да внася промени в конституцията. Дебат за конституционна смяна ще има, съобщи той.

" Чак в залеза на своето ръководство господин Борисов реши да даде предложение за независимостта на основния прокурор. С интерес ще проследявам дебатите в Народно събрание. За мен е забавно какво мислят депутатите за този законопроект ", разяснява Радев.

Президентът счита, че българите ще заживеят почтено, когато възпитат политиците си да живеят единствено от заплати.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР