Излишно е да казваме, че закуската е най-важното хранене за

...
Излишно е да казваме, че закуската е най-важното хранене за
Коментари Харесай

Закуската, която винаги ще бъде на мода

Излишно е да споделяме, че закуската е най-важното хранене за деня. Това, с което се храним рано заран, дефинира по какъв начин ще се усещаме от самото начало.
Затова е нужно с внимание и точност да сортираме закуските си.
Знаете, че в последно време се появяват какви ли не странни, забавни, съвременни предписания, които някои от нас пробват, а други вземат решение да заложат на обичайното.
Съществува обаче една закуска, която постоянно ще бъде на кулинарния подиум. Става въпрос за добре познатите на всеки мекици.
Да, това е простичка храна. Няма нищо общо с тези британски, американски и какви ли не още плата, поднесени в леглото.
Опитвали сте мекица – топла, вкусна и ароматна. Не споделяме, че е здравословна, само че пък не отхвърляме, че е неповторимо апетитна, изключително в случай че бива приготвена от ръцете на баба.
Как да си приготвите най-вкусните мекици?
Забравете за купеното от магазина тесто. Направете си сами. Бъдете сигурни, че с готовност всичко се получава. Дори в никакъв случай до в този момент да не ви се е налагало да приготвяте тесто, то уверени сме, че ще се справите.

Ето и продуктите, които да имате на разположение:
• брашно
 Закуската, от която всеки ще отслабне Закуската, от която всеки ще отслабне
Напоследък ни прави мощно усещане, че хората горещо се вълнуват от тематики, свързани с вярно хранене и здравословен метод на живот....
• 1 кофичка кисело мляко
• 1 ч.л. сода
• 1 с.л. захар
• 1 с.л. сол
• 200 мл. олио (за пърженето)
 Кои са най-здравословните уикенд закуски? Кои са най-здравословните уикенд закуски?
За да бъде стартът на почивните дни сполучлив, закуската би трябвало да е здравословна и вкусна. В противоположен случай рискувате всичките ви усили...
Това е всичко, с което да разполагате. Убедихте ли се, че не е нищо комплицирано? Ако решите, прибавете и едно – две яйца. Те в никакъв случай не са непотребни. Но и без тях ще се получат тези вкусни мекички, които да гарнирате с парче сирене или да поръсите с пудра захар.

Любителите на сладкото, могат да ги похапнат с конфитюр или мед. Всичко е въпрос на усет и желание.
Направете си една изпитана рецепта, която в никакъв случай няма да бъде демоде. Мекиците, въпреки и нездравословни, са толкоз вкусни, че от време на време на човек му е разрешено да прегреши.
Пожелаваме ви прелестно похапване!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР