Излезлият тази година iPhone X стана най-скъпият смартфон на Apple.

...
Излезлият тази година iPhone X стана най-скъпият смартфон на Apple.
Коментари Харесай

Експертите са разочаровани от iPhone X - флагманът, който не струва толкова

Излезлият тази година iPhone X стана най-скъпият смарт телефон на Apple. Базовата трансформация с 64 GB ROM в Съединени американски щати коства $999, а топ-версията с 256 GB флаш-диск е с цена $1149. Apple смята цената за оправдана с оглед предлаганите благоприятни условия, хардуер и дизайн. Повечето хора са на същото мнение, само че не и организацията Consumer Reports.
Consumer Reports съставлява съюза на потребителите на Съединени американски щати и тества другите електронни устройства в личните си лаборатории, които са тъкмо 50 на брой. Според оповестената от тази организация информация, iPhone X надалеч не е толкоз добър, както твърди корпорацията. Той има редица проблеми, които Apple е предпочела да премълчи.



Експертите на Consumer Reports дадоха по-ниска оценка на iPhone X от iPhone 8, iPhone 8 Plus и даже от Samsung Galaxy S8. Причината за това е необикновено високата цена, която кара потребителите да разпореждат огромни очаквания на смарт телефона, които по-късно не се сбъдват. Така да вземем за пример, телефонът прекомерно елементарно се чупи при рухване, а неговият ремонт коства доста солидна сума пари. Много консуматори имат искания към неговото време на самостоятелна работа и към прекъсването работата на екрана при по-хладно време.



Освен това лицевият скенер Face ID не работи доста добре и съгласно последни данни, зле разпознава лицата на азиатците.

Експертите счетоха, че iPhone X не коства толкоз и на пазара има значително по-интересни смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР