Излезе специален културен гид на Столичната община, включващ събития, които

...
Излезе специален културен гид на Столичната община, включващ събития, които
Коментари Харесай

КалендАрт популяризира културните събития през летните месеци

Излезе специфичен културен гид на Столичната община, включващ събития, които ще се осъществят през месеците юли, август и септември в София на открити местоположения и с безвъзмезден достъп за публиката, съобщи artsofia.bg.

КалендАрт се популяризира в две издания – на български и на британски език. Книжното издание се популяризира в осведомителни центрове, хотели, културни институции, магазини и на локациите, на които се организират събитията.

На намерено се организират някои от огромните фестивали в града – фолклорен фестивал Витоша, 180°, A to Jazz Fest, Белият заек/White Rabbit и други

Всяка година Столична община провежда през летните месеци стратегия с културни събития, които се организират навън и достъпът до тях е безвъзмезден. Тази година през летните месеци ще бъдат изнесени 55 концерта на разнообразни музикални обединения. Децата ще се забавляват с представления и стратегии, които включват публиката като участник.

Лятна сцена Борисова градина, парк Заимов, Южен парк, Градина Св. Седмочисленици, пл. Св. Неделя, пл. Бански, Западен парк, пл. Славейков, Лятна сцена при НДК (Кино Кабана) и други пространства в столицата в утринните и вечерни часове ще бъдат привлекателно място за феновете на музиката и игрите.

Електронен вид на български език може да изтеглите тук: КалендАрт 2019

Електронен вид на британски език може да изтеглите тук: CalendArt 2019
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР