Излезе от печат първият по рода си в България „Годишникъ“

...
Излезе от печат първият по рода си в България „Годишникъ“
Коментари Харесай

Представят първия по рода си в България Годишникъ на консервативната мисъл

Излезе от щемпел първият по рода си в България „ Годишникъ “ на консервативната мисъл.

В изявление за БНР редакторът в платформата „ Консерваторъ “ Тончо Краевски описа за плана. „ Преди към година и половина започнахме онлайн платформата „ Мисълъ “, която след това се преименува на „ Консерваторъ “, с цел да събираме в нея текстове, материали и тълкования както на ежедневни, по този начин и на някакви по-принципни и всеобхватни тематики от младежи, които имат по-различна интерпретация, по-различен взор върху тези събития. Започнахме първо в обществените мрежи. След това взехме решение, че желаеме да си създадем уебсайт, в който да публикуваме тази противоположна позиция, която съществува върху нещата и да развалим монопола върху интерпретацията на света. Най-често пишем за интернационална политика и по-малко за България, тъй като желаеме най-много да разчупим една избрана закрепена визия за света, в която българите са накарани да си мислят за Америка единствено като за Демократическата партия “, разкри той.

„ Годишникъ “ обгръща основните събития от последната една година. „ В него са събрани част от публикациите, които сме разгласили през годината, само че по-голямата част от него е автентично наличие, което е писано особено за броя “, сподели още Краевски. По думите му са се пробвали да покрият геополитически целия набор.

Изданието ще бъде показано публично довечера. Бройките му са лимитирани, само че цифровата му версия ще бъде налична гратис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР