Излезе нова бета версия на популярния месинджър WhatsApp за Android

...
Излезе нова бета версия на популярния месинджър WhatsApp за Android
Коментари Харесай

Нова версия на WhatsApp идва с изненади - slava.bg

Излезе нова бета версия на известния месинджър WhatsApp за Android под номер 2.20.110. Разработчикът е актуализирал дълго чаканата функционалност за самоунищожаващи се известия, като в този момент се приказва за „ изтичащи съобщения”, оповестява Technews.bg.

Функцията се тества от предходната година и в началото се наричаше „ изчезващи съобщения” (Disappearing Messages). Сега е преименувана на „ изтичащи съобщения” (Expiring Messages), т.е. известия, чието време за проявление в чата е към края си.

По-рано бета тестерите на приложението можеха да изберат опцията „ заличаване на съобщения” и да зададат период от време: известието да бъде изтрито автоматизирано след час, ден, седмица, месец или година. Сега са налични по-малко варианти: ден, седмица или месец.

Бета версията на WhatsApp включва и поддръжка за голям брой устройства. В момента екипът работи върху нова функционалност, която разрешава да употребявате еднакъв акаунт на разнообразни устройства по едно и също време, заяви Gizchina.

Все още разработчикът не е оповестил точната дата за стартиране на финалната версия на приложението, която ще направи упоменатите функционалности налични за всички 2 милиарда консуматори на WhatsApp.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР