Излезе, че сред зодиакалните знаци има такива, които са нищо

...
Излезе, че сред зодиакалните знаци има такива, които са нищо
Коментари Харесай

Тези три зодии подлудяват жените! Само че...

Излезе, че измежду зодиакалните знаци има такива, които са нищо на света не желаят някой да лимитира свободата им и по тази причина точно измежду тях най-често има ергени. А дамите губят мозъка и дума по тях. И по този начин - ето ги и зодиите на мъжете, които са върли ергени.

Водолей
Те в действителност са правилни единствено за себе си. За такива хора е доста мъчно да схванеш дали те обичат или не. Да, мъжете от тази зодия са доста красиви и нежни гаджета, само че доста внимавайте. Може като нищо след години връзка да научите, че е имал или има и в този момент държанка. Те не се стремят да легитимират връзката си. За тях това е ненужно, най-много тъй като не бързат. Но дамите просто жадуват да получат щемпел и автограф в гражданското при типа на един хубав Водолей. И да - такива мъже са в действителност впечатляващи и притеглят огромния интерес от противоположния пол, само че даже и наличието на деца не може да ги задържи на едно място. Ако децата на Водолея се появят прекомерно рано - те даже могат да се откажат от тях, тъй като не усещат предпочитание да се натоварят с това задължение. Но след тридесет години те могат умишлено да станат татковци, само че даже и това не подсигурява, че Водолей ще остане в фамилията. Те могат сами да избират ролята на „ идващия “ татко или брачен партньор, от време на време търсейки в фамилията си. Никой от роднините или приятелите не може да повлияе на това държание на Водолея. Дори и да стартира да живее с някого, след известно време той ще изчезне без разбираема причина, ще измисли доста бизнес пътувания и какво ли още не. Затова не се опитвайте да измислите способи да задържите подобен мъж. Просто го приемете подобен, какъвто е.

Стрелец
Мъжете от тази зодия не са срещу фамилията, само че непрекъснато отсрочват този въпрос за най-хубавото време. Те са много небрежни в ролята на брачен партньор или глава на фамилията. Ето за какво дамата ще би трябвало да поеме основната отговорност върху себе си – и за вземането на решения, и за живота им като цяло. Но, внимавайте – мъжете от зодия Стрелец може да откаже да легитимира връзката или даже да се отдалечи от фамилията, в случай че му се стори, че животът е изгубил предходните си цветове. За да стане правилен сателит на Стрелеца - дамата ще би трябвало да постави старания, с цел да подсигурява, че всекидневието им е доста положително, разнообразно и даже занимателно. Трябва да е готово, че ще има доста посетители в къщата им, че ще би трябвало да пътуват доста със брачна половинка си или да чака дълго време до момента в който му стане законна половинка. Също по този начин постоянно се случва обвързаният Стрелец да продължава да живее самичък и да кани обичаната си да го посети единствено когато е комфортно за него, като се има поради. Но не всяка свободна жена ще изтърпи подобен „ посетител ” във връзката си. Ако обичаният ви, който е зодия Стрелец, стартира да ревнува, то той доста бързо ще си откри куп аргументи бързо да промени целите си и ще откри друга обич за себе си. Той не обича да оправя нещата и няма да тича след жена. Просто изчакайте момента, до момента в който се появи друга обич.

Близнаци
Те не са фенове на еднообразен и прост живот. Въпреки че те сами няма да създадат нищо, с цел да го разнообразят. За тях е по-лесно да предадат тази задача на партньорката си и да видят по какъв начин ще се оправи тя с нея. Може да има няколко взаимоотношения редом и да накара всяка жена да си мисли, че е единствената, обичана и незаменима. В същото време мъжете Близнаци могат да настояват, че са бясно влюбени в определените от тях дами, което постоянно шокира околните и приятелите им. Но макар тази им пристрастеност те са магнит за дамите. Тези мъже не се отличават с деликатност или внимание към половинката си, а даже в противен случай – може да бъдат арогантни и жестоки. Често дамите бъркат, като имат вяра, че могат да трансформират Близнаците. Не е по този начин. Такъв човек няма да се промени – в никакъв случай! Но, в случай че срещнат харизматична, упорита и самостоятелна жена, която не желае да се омъжи за него непременно, то мъжът Близнак може да остане с нея много дълго време. Най-важното за него е, че неговата обичана има задоволително сили и самообладание, с цел да „ пропие ” целия му живот.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР