Излелият се пороен дъжд във вторник вечер над София сериозно

...
Излелият се пороен дъжд във вторник вечер над София сериозно
Коментари Харесай

И след пороя - "Тийвъри корпорейшън"

Излелият се проливен дъжд във вторник вечер над София съществено заплаши третото посещение на " Тийвъри корпорейшън " в България. Имаше даже фенове, които се отхвърлиха и се прибраха по домовете си мокри до кости. В допълнение пристигнаха и недоволства за необяснимо жестоко отношение на защитата, която не позволи почитатели да се скрият под козирката на Националния исторически музей.

Защото концертът се организира точно там. И по-точно на поляната пред постройката на НИМ, която досега не е събирала толкоз аудитория за концерт. Над 4000 фенове обаче устояха на атмосферните неволи и бяха възнаградени в цялостна мяра за издържливостта и търпението (концертът закъсня с 45 минути, като повода най-много бе поради дъжда).

В компенсация публиката получи два часа от това, което очакваше - есенция на музиката, която трансформира " Тийвъри корпорейшън " в една от най-хубавите електронни лаундж обединения в света. Прозвучаха " Warning Shots ", " The Richest Man In Babylon ", еуфоричната " Lebanese Blonde ", " Amerimacka ", " All That We Perceive ", инструменталната " Facing East ", " Letter To The Editor ", а в края " Sweet Tides " обра възгласите на присъстващите.

На сцената се редуваха петимата вокалисти, които пътуват с концертната версия на " Тийвъри корпорейшън ". И всеки придаваше своя жанр - реге, R`n`B, соул, етно, лаундж... За да се получи една толкоз богата и разнообразна палитра, само че и в същото време по този начин хомогенна, че да приповдигне настроението на всички.

Плюс беше, че концертът бе едвам втори за групировката от европейското турне (след Букурещ и преди Солун), тъй че всички бяха в отлична форма. И сплотени като семейство - което възприятие се удостовери при подробното и топло показване на всеки един към края на шоуто от страна на водача на " Тийвъри корпорейшън " Роб Гарса.

А дежурните уверения, че българската аудитория е една от най-хубавите, които музикантите са срещали по света и пожеланието " До идващия път " като че ли бяха непотребни - настроението пред сцената единствено говореше, че колкото и пъти да се връща " Тийвъри корпорейшън " в страната ни, ще получава същия парещ банкет.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР