Излагането на отрицателна енергия може да съсипе нашето щастие, здраве,

...
Излагането на отрицателна енергия може да съсипе нашето щастие, здраве,
Коментари Харесай

Как да се предпазим от негативната енергия?

Излагането на негативна сила може да съсипе нашето благополучие, здраве, а също по този начин и да ни лиши от шанс.

Има няколко метода, по които можете да се предпазим от негативизма на другите хора и да избегнем доста проблеми.

Ако след другарство с избран човек физическото или прочувственото ви положение се е влошило съществено, това значи, че сте станали жертва на отрицателни енергийни въздействия. Общувайки с отрицателен човек, рискувате да си навлечете куп проблеми даже при липса на пряк контакт с него.

Езотериците оферират няколко елементарни насоки, които ще ви оказват помощ да избегнете заплахата и да се отбраните.

1. Избягвайте да поддържате връзка с хора, които не ви харесват

Понякога човек може да изпитва злост към вас, даже и в случай че в никакъв случай не е бил в пряк спор с вас. В този случай не би трябвало да се пробвате да намерите общ език с недоброжелателя: доста по-лесно е да прекъснете контакта с него.

Ако някой не ви харесва по някаква причина, всяка отрицателна мисъл, ориентирана към вас, се трансформира в източник на негативизъм. Това визира вашето биополе и може да докара до пагубни последствия. Колкото по-рядко се срещате с отрицателни хора, толкоз по-малка е вероятността те да ви навредят.

2. Не се фокусирайте върху проблемите на други хора

Естествено е да желаете да помагате на хората, които ви интересуват. Но в случай че се фокусирате прекомерно върху проблемите на другите, това може да се отрази отрицателно на прочувственото ви положение и на енергийното ви поле.

В този случай непрекъснато ще изпитвате отрицателни усеща и страсти, и надлежно ще се чувствате депресирани. Ако желаете да помогнете на човек, без да навредите на себе си, фокусирайте се не върху самия проблем, а върху решаването му.

3. Спрете да се срещате с хора, които не харесвате

За страдание това е най-трудно да се извърши.

Много е мъчно да се предпазите от енергийни вампири, тъй като те могат да бъдат вашите сътрудници, другари или даже родственици. Опитайте се да сведете връзката с тях до най-малко. Ако това не е допустимо, пробвайте различен способ: незабавно щом се опитат да ви се оплачат, просто сменете тематиката.

Ако имате отрицателни усеща към някои хора, общуването с тях е освен неефикасно, само че и рисково. Вероятно след другарство с тях изпитвате уязвимост и усещате по какъв начин настроението ви се трансформира към по-лошо. Това значи, че енергийното ви поле е отслабнало.

4. Прекъснете контакт с енергийните вампири

Тези хора съществуват с помощта на силата на другите, лишавайки ги от здраве и шанс. Понякога енергийният върколак може да бъде в близкото ви обграждане и е много елементарно да го разпознаете.

Такива хора постоянно се оплакват от живота си и непрекъснато натоварват близките със личните им проблеми и неуспехи. По този метод енергийните вампири лишават позитивната сила на различен човек, давайки му своята лична енергия- негативна.

Заедно с целия негативизъм, който ви предават, те се отхвърлят от тежестта му под формата на отрицателни мисли и страсти и в този случай вие ставате негова жертва.

5. Прекарвайте повече време навън

Много хора подценяват изгодите от разходката, макар че тя е от изгода освен за физическото здраве, само че и за силата на човек.

Престоят на чист въздух ще ви помогне да се отървете от отрицателните мисли. Изберете най-уединеното място, където можете да акумулирате вашето биополе и чиста сила.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР