Изкуството на световния стрийт артист и режисьор Mr. Brainwash пристига

...
Изкуството на световния стрийт артист и режисьор Mr. Brainwash пристига
Коментари Харесай

Творби на световния стрийт артист Mr. Brainwash за пръв пристигнаха в България

Изкуството на международния стрийт актьор и режисьор Mr. Brainwash идва за първи път в Източна Европа. С наслаждение и неспокойствие открихме първата по рода си галерия, отдадена на новаторския и смел жанр на Mr. Brainwash – едно от най-провокативните лица на актуалното изкуство, съобщи при откриването Деница Гергова, артистичен шеф на Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5.

В изложбата са показани 6 извънредни лимитирани серии сериграфии от смесена техника, идващи непосредствено от студиото на Mr. Brainwash: „ Спайдермен “ - 2019 година /с извънредно стеснен тираж от 3 бр./; „ Биткойн “ - 2021 г.; „ Голям град, огромни фантазии - розово “ - 2020 година, „ Стара слава” - 2021 година, “Мерилин Монро завинаги” – 2021 година, “Голям град, огромни фантазии - червено”, 2020 и други Всяка работа е номерирана.



Mr. Brainwash е колекциониран от звезди по целия свят - от музиканти до фешън икони. Джони Деп, Линдзи Лохан и Ким Кардашиан са закупили негови произведения. Актьори и риалити звезди поддържат актьора, като Мадона и Майкъл Джексън са измежду първите му колекционери.



Само в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 могат да бъдат закупени албум с творчеството и биографията на актьора, както и истински негови произведения. Те са номерирани, подписани от Mr. Brainwash с молив и имат негов пръстов отпечатък. Това е запазена марка на създателя, с която подписва работите си. Бройката е извънредна.



Посетителите на изложбата ще могат да се насладят и на известния филм " Exit Through the Gift Shop”, режисиран от международно известния стрийт актьор Banksy, белязал началото на кариерата на Mr. Brainwash като актьор. Прожекцията ще се състои на 24 юни от 18:30 ч. Билети могат да бъдат закупени на касата на галерията.



На 11 и 18 юни от 16:00 ч. в Салонната зала на галерията ще се проведат извънредни " Стрийт арт " ателиета " Арт&Вино “, благодарение на професионален художник, посетителите ще нарисуват своето " стрийт арт " произведение, повлияни от творчеството на Mr. Brainwash.

Билети могат да бъдат закупени онлайн през уеб страницата на epaygo.bg или на касата на галерията. Изложбата може да се посети до 02.07.22 година с вход свободен във Vivacom Art Hall Оборище 5.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР