Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умението с една

...
Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умението с една
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Да не превръщаме Шенген в разменна монета за постигане на кратка политическа слава

Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умеенето с една имитация, произнесена в точния миг, да преобърнеш позиция и да замълчиш, когато всички други се надвикват. Да не трансформираме Шенген в разменна монета за реализиране на къса и съмнителна медийна и политическа популярност. Това съобщи при започване на държавното съвещание служебният министър председател Гълъб Донев.  

" Присъединяването на България към Шенгенското пространство ще се случи вследствие на работа, включително и законодателна. Законопроектите, свързани с промените по Плана за възобновяване и резистентност, готови от служебното държавно управление, чакат своя ред за разискване в пленарна зала в програмата за работа на Народното събрание. Изслушването ми по тематиката за Шенген е пиар фокус, който от неделя вечер се употребява като сламка, за която се хваща удавникът. Във фокуса на работата на Министерския съвет и през днешния ден ще са чуванията на министрите и предложенията за решения в интерес на хората на България ", разяснява Донев.

Премиерът разгласи, че през днешния ден Министерският съвет ще разисква и предложение за промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР