Изкуственият интелект вече е навсякъде, заяви изпълнителният директор на Apple

...
Изкуственият интелект вече е навсякъде, заяви изпълнителният директор на Apple
Коментари Харесай

Тим Кук: Изкуственият интелект вече е навсякъде

Изкуственият разсъдък към този момент е на всички места, съобщи изпълнителният шеф на Apple Тим Кук в изявление за Time.

Той споделя, че е във екстаз от напредъка на тази технология. " Днес ИИ участва в редица артикули, за които даже не се замисляте ", споделя шефът на Apple. Изкуственият разсъдък разрешава на смарт телефона да разпознава лицето на потребителя, гласовият помощник Siri - да се отзовава на поръчки, отбелязва той.

„ Намираме се в най-ранните стадии на това, което може той може да за хората и за облекчаването на живота им. ", споделя още Кук. Според топ мениджъра на Apple, изгодите от новите технологии директно зависят от това какъв брой добре са замислени.

Освобождаването на огромно количество от време, което в този момент губим в рутинни дейностти, съгласно него ще е най-важното предимство на бъдещето с развъртян изкуствен интелект.  Предприемачът означи също, че новите технологии би трябвало да усъвършенстват действителния живот, а не да го заменят: „ тъй че, да не отвличат вниманието ви от физическия свят и вашите физически взаимоотношения “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР