Изкуственият интелект се превърна в естествено богатство за Nvidia. Компанията,

...
Изкуственият интелект се превърна в естествено богатство за Nvidia. Компанията,
Коментари Харесай

Коя компания расте по-бързо и от Nvidia?

Изкуственият разсъдък се трансформира в естествено благосъстояние за Nvidia. Компанията, която е главен производител на чипове за AI платформи, означи рекорден растеж на приходите и към този момент коства повече от трилион $... само че в действителност дори и този резултат бледнее пред този на една компания, която не е толкоз " фешън ", само че пък печели оптимално от отварянето на света за туризъм. Става дума за Las Vegas Sands, на която Investors.com посвещава просторен материал.

Детайли : Компанията има и ръководи казина най-вече в Азия. Според анализатори нейните доходи ще доближат 10,3 милиарда $ през 2023 година - 151% повече спрямо 2022 година На този декор, Nvidia могат да се похвалят със " единствено " 100,5% напредък.

Очакванията са през идващите две години наклонността да се резервира - Las Vegas Sands да пораства със приблизително 85,2% годишно, а Nvidia със 71,3%.
 Удар против съперниците: Новите чипове на Nvidia блокират вложенията в бранша
Удар против съперниците: Новите чипове на Nvidia блокират вложенията в бранша

Стартиращите компании нямат никакъв късмет

Половината от фирмите в S&P 500, за които се чака напредък през тази година са в областта на туризма, което демонстрира, че хората пътуват от ден на ден и повече след пандемията.

От друга страна : Акциите на Las Vegas Sands са поскъпнали със единствено 1,1% през тази година, до момента в който Nvidia се изстреля с 211,6%. Както отбелязва Никлъс Колас от DataTrek Research това е показателно за към момента запазилата се убеденост на вложителите, че от софтуерните акции по-добро няма.

В същото време, измежду 10-те компании с максимален предстоящ растеж на приходите единствено Nvidia и Tesla покриват изцяло този профил.

Според Джон Бътърс от FactSet тогава, когато нямаш резултати, опитваш да отвлечеш вниманието на публиката с обещаващи истории - и точно по тази причина рекордните 177 компании са коментирали AI пред вложителите от 15 юни насам.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР