Изкусният сладкар Станислав Иванов, чиято звезда изгря в кулинарното шоу

...
Изкусният сладкар Станислав Иванов, чиято звезда изгря в кулинарното шоу
Коментари Харесай

Ето коя е бъдещата булка на Станислав от Hell's Kitchen

Изкусният сладкар Станислав Иванов, чиято звезда изгря в кулинарното шоу " Хелс Китчън ", разочарова всичките си последователки още с влизането в напеченото предаване.

Оказа се, че напълно скоро мускулестият мачо, който съумя да провокира възторг в Кухнята на Ада, събличайки се гол до кръста, се готви да мине под олтара с приятелката си.

Девойката се споделя Божидара Мирчева и работи като професионален гримьор. През август предходната година той е паднал на коляно пред обичаната си в Позитано, Италия и незабавно е получил заветното " ДА " от нея. Екскурзията възнамерявал безусловно за няколко дни и в последна сметка всичко замислено се случило тъкмо по проект.



Очаква се сватбеното празненство на влюбената двойка да е през актуалната 2023-та година, като най-вероятно бъдещите младоженци ще заложат на късното лято или есента.

Като двойка са авантюристи, обожават да пътуват, както в България, по този начин и зад граница, а измежду към този момент покорените дестинации, са Египет и Тайланд. От двамата обаче, повече е пътувала Божидара, а причина за това евентуално е, че в предишното е припечелвала и като модел, написа " Галерия ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР