Изкусителката и всестранно развита актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева

...
Изкусителката и всестранно развита актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева
Коментари Харесай

Най-после се намери някой, който да отведе Елен Колева до олтара

Изкусителката и всестранно развита актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали, че се е омъжила, само че към момента крие кой е женихът и по кое време тъкмо се е състояла сватбата.

Още в първия ден от новата година, тя написа в обществените мрежи: „ Било каквото било. Кака се ожени. Честитаааа 2024-та “.

 

С тези си думи тя хвърли в ступор другари и фенове, които си помислиха, че се майтапи. На въпроса кой е женихът обаче, тя дава отговор, че всеки отговор си има избрана цена и в случай че въпросният човек, който й го задава е подготвен да я заплати, ще му го прошепне в тъмното.

Припомняме, че през лятото, актрисата се изясни в обич с думите: „ ти си дом, ти си океан, ти си индивидът, с който се разсънвам в събота, вършим си кафе и палачинки и всичко в света е наред “.

 

Това, което се знае за половинката й е, че е занаятчия на арт-фотография, който в обществените мрежи се подвизава с името Валентин Иванов – коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. И двата профила са на столичен артбохем.

 

Така и не излиза наяве обаче дали се е омъжила за въпросния мъж и дали към момента е с него към днешна дата. От няколко години Калевска, както се показва в последно време Елен Колева твърди, че желае да се омъжи. Тази година тя чукна 40 лазарника и явно е сбъднала фантазията си, само че не е изключено и да се майтапи.

 

Репутацията й в гилдията не е добра още от дебюта й в „ Шивачки “, когато бе упрекната от колежките й, че е съумяла да прелъсти режисьора, който наскоро се спомина. След това пък се хвана с милионера Александър Найденов, по-известен като Сашо майонезата, а в това време му кръшкаше с артиста Иво Аръков. После пристигна ред на писателя Калин Терзийски, който съумя още веднъж да тласне към алкохола, а в този момент явно има нов мъж в живота й, който обаче настойчиво продължава да крие от медиите.

Инфо: Уикенд

Тагове: Елен Колева артбохем александър найденов Иво Аръков Калин Терзийски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР