Изкоренени дървета, паднали покриви и унищожена реколта и в района

...
Изкоренени дървета, паднали покриви и унищожена реколта и в района
Коментари Харесай

Бедственото положение в района на Бяла Слатина и Кнежа остава в сила! Какви са пораженията след урагана?

Изкоренени дървета, паднали покриви и унищожена годишна продукция и в региона на Бяла Слатина и Кнежа. Бедственото състояние там остава в действие, съобщи Нова.

Един от покривите се е стоварило върху улицата. Друг е паднал върху прилежаща къща и по този начин е нанесъл доста съществени материални вреди. Хората още не могат да се отърват от ужаса, който са претърпели. Бурята и едрата градушка нанесе вреди и в други обитаеми места в Белослатинско, както и в села в община Враца и Борован.

Припомняме, че гръмотевична стихия със мощен вятър и градушка се развихри през вчерашния ден към 15.30 часа на територията на област Враца, в региона на община Бяла Слатина. В оперативния център на пожарната работа бяха получени над 20 сигнала за паднали дървета, електрически стълбове и покриви.

Градушката е унищожила зеленчукови, овощни и лозови насаждения в града и селата, има доста повредени коли. Няма потърпевши хора. Продължава работата по премахване на следствията от стихията и възобновяване на отчасти прекъснатото електрозахранване.

Започва и оценката на вредите от миналата стихия. На формалната интернет страница на общината са оповестени и телефони за подаване на сигнали за нанесени провали.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР