Изключването от партията на 14-те делегати на заседанието на 50-тия

...
Изключването от партията на 14-те делегати на заседанието на 50-тия
Коментари Харесай

Иван Таков: Изключването на 14-те делегати няма нищо общо с уставните норми на партията

Изключването от партията на 14-те делегати на съвещанието на 50-тия Конгрес в събота е доста надалеч от уставните правила на Българска социалистическа партия и е неприемливо преди избори. Това съобщи Иван Таков във връзка радикалните ограничения, взети по време на най-висшия партиен конгрес и разразилата се стихия в социалистическата партия в последните дни, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия

Той добави, че безумната процедура " Да почистим Българска социалистическа партия от другомислещите " е дала висок трицифрен резултат - първо в Перник, през вчерашния ден в Пловдив в навечерието на предизборната акция. Иван Таков означи, че очакванията за конгреса са били други - да одобри нова тактика за развиване на партията, да даде мощ и кураж на всички социалисти, съидейници и симпатизанти за почтено показване на идните избори, да притегли нови хора, само че това не се е случило.

" В четирите дни след конгреса имаме към 300 напуснали партийни членове от цялата страна, разяснява Иван Таков. 

Лидерът на Българска социалистическа партия - София е безапелационен, че партията не заслужава сходно отношение и държание, освен по време на конгрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР