Изключването на клубове от БФС и налагането на глоби ще

...
Изключването на клубове от БФС и налагането на глоби ще
Коментари Харесай

Бербатов: Наказанията ще обединят клубовете, ще има национален протест

Изключването на клубове от БФС и налагането на санкции ще ги обединят още повече, това съобщи по Българска национална телевизия Димитър Бербатов. Клубовете са изключени непозволено и ще бъдат възобновени, разяснява той. Бербатов цитира юридическо мнение, че дисциплинарната комисия на БФС не може да санкционира клубове поради присъединяване в изключителния конгрес. Затова той ги поучава да апелират в съда решението.

Ще се стигне до народен митинг в София, предвижда футболната звезда, която се надява, че ще бъде вписан като президент на БФС. Берабатов акцентира, че той няма да провежда подобен митинг, само че ще го поддържа сигурно. Според него това би било последна мярка, само че се чака, тъй като клубовете са изправени до стената.

Димитър Бербатов съобщи, че желае провеждането на нов съединителен конгрес на БФС. Той изясни, че това, че огромни клубове не са пристигнали на изключителния конгрес, е поради късите строкове и това, че те не са подготвили документите си в точния момент. Всеки клуб би трябвало да реши, кое е  в негов интерес, съобщи Бербатов.

Той разяснява загубите на националния ни тим с думите, че играчите не са отговорни за това, което се случва отвън терена и добави, че евентуално трусовете в БФС им основават неустановеност. Бербатов се извини на националите ни за създалата се обстановка и прикани футболните почитатели да проявят самообладание, тъй като има вяра, че триумфите ще дойдат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР