Изключително запознат и отговорен към самоизолацията е Галин, научи HotArena.Фолк-певецът

...
Изключително запознат и отговорен към самоизолацията е Галин, научи HotArena.Фолк-певецът
Коментари Харесай

Галин лепнал коронавирус в Турция?

Изключително осведомен и виновен към самоизолирането е Галин, научи HotArena.

Фолк-певецът и продуцент призна, че си е лепнал нещо, откакто се прибра от Турция, където прекара няколко дни поради служебни задължения. 29-годишният реализатор разкри в диалог с DJ Дамян, че е хванал нещо съществено. " Като се върнах, изкарах някакъв грип, не знам тъкмо какъв. Имах висока температура, суха кашлица ", споделя Галин във видеовръзката.

Певецът се самоизолирал и съвсем не излиза от къщи с изключение на за най нужните артикули. Той не се е тествал за ковид и се надява да не е бил болен от това, само че за всеки случай взема всички нужни ограничения. Освен с цел да защищити близките, Галин се тормози и за фамилията си. Той не се вижда с родителите си, които са към 50 годишни. Галин споделя, че следи развиването на Ковид-19 още от началото на годината. Певецът си е подсигурил с 600 броя от най-висококачествените маски, които раздава в следствие на най-близките си.

Той е безапелационен, че съблюдава и ще продължава да съблюдава всички наложени от държавното управление ограничения. Признава, че се пробва да навакса със съня, който му липсва. Разказва, че му е доста мъчно да смени режима, защото работи нощем, в този момент заспива извънредно мъчно и нормално денем спи и е деен вечерта.

Макар преди месец да пусна ново парче, изпълнителят е подготвен с следващ шлагер този път в дует с Диона, която продуцира. Галин е безапелационен, че няма да пусне новата ария до момента в който трае изключителното състояние, тъй като е дискотечен шлагер и допуска почитателите да се кефят и да танцуват, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР