Изключително заетата програма на Григор Димитров и Никол Шерцингер май

...
Изключително заетата програма на Григор Димитров и Никол Шерцингер май
Коментари Харесай

Гришо и Никол пред раздяла

Изключително заетата стратегия на Григор Димитров и Никол Шерцингер май ще изстуди сантименталната връзка на двете звезди. Първата ракета на България и сексапилната му половинка са дружно от две години, само че графиците им са толкоз претъпкани, че напоследък поддържат връзката си само по телефона, написа британския таблоид Сън.

През последните няколко месеца Шерцингер пътува из целия свят поради работни задължения, а сега е отдадена напълно на ролята си на арбитър в английското издание на X Factor. В последния епизод на шоуто тя призна пред сътрудниците си Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озборн, че си търси брачен партньор.

“Никол дава всичко от себе си в предаването, а тренировките на Григор лишават цялото му време. Те са отдадени един на различен, само че в това време са разочаровани от това, че единствената действителна връзка, която поддържат, е по телефона”, цитира Сън източник, непосредствен до звездната двойка.

Само преди няколко месеца влюбените звезди изглеждаха по-щастливи отвсякога по време на сантименталното си бягство на остров Капри, само че в този момент нещата седят по различен метод.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР