Изключително внимателно следя сигналите, която родителската организация подава от няколко

...
Изключително внимателно следя сигналите, която родителската организация подава от няколко
Коментари Харесай

Фандъкова: Сигналите срещу детските градини лежат на политическа основа

Изключително деликатно проследявам сигналите, която родителската организация подава от няколко месеца, направихме редица инспекции и промени. След днешната конференция стана ясно, че става дума за политическа акция, а не за гражданска самодейност. Това изясни столичният градоначалник Йорданка Фандъкова в наличието на медии.

Според нея условията, които предевяват тези хора имат, в действителност се извършват.

„ Те споделят, че не се строят детски градини, че има дефицит на свободни места, като цитират регион „ Витоша “. Твърдят, че няма проекти за строителства в кв. „ Манастирски ливади “, безусловно всичко, което прочетох до момента като техни подадени сигнали е това, по което в действителност ние работим последните години “, разясни Фандъкова.

Според нея не би трябвало да се обобщават и нападат всички шефове на детски градини и учебни заведения в София, тъй като това е безусловно погрешно.

„ Аз одобрявам това като политическа офанзива. Считам, че би трябвало да има бистрота, направени са инспекции и има глобени шефове, само че не би трябвало да се хвърля сянка върху работата на всички шефове и учители, “ уточни още тя.

По думите й към този момент е основана работна група, която се занимава с правенето на лист с хронични болести, при които децата наложително би трябвало да се социализират.

„ Много сътрудници работят с деца с разнообразни болести и просветителни потребности, и аз не бих желала тези родители, които разясняват тези въпроси, да се окажат в обстановката, че тяхното дете има проблем и някой да го оспорва “, разяснява Фандъкова.

Тя също по този начин прикани общността да не приравнява хората, които се грижат за нашите деца, с нарушители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР