Изключително високи температури са били отчетени от български шофьори по

...
Изключително високи температури са били отчетени от български шофьори по
Коментари Харесай

Кошмарни жеги от 47 градуса морят българските тираджии

Изключително високи температури са били регистрирани от български водачи по граничните ни пунктове с Гърция и Турция. Тираджии споделиха пред Glas.bg, че на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " са засекли 47 градуса, а на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево "- Капъкуле сред 40 и 46 в другите часове от деня. На контролно-пропусквателния пункт с Турция настрана водачите трябваше да чакат и на голяма опашка часове наред.



Този следобяд е натоварен трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост-Видин " на българо-румънската граница, както и на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " на българо-сръбската - на вход за леки коли, и на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово " на границата с Турция - на излаз за товарни коли.

Шофьорите на тежкотоварните камиони са принудени да чакат на границата при рисково високи температури. Натоварено е придвижването с коли на граничните пунктове с Гърция поради прибиращите се от морето на южната ни съседка.

Прочетете още
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР