Изключително важно е ЦСКА да държи съдбата си в своите

...
Изключително важно е ЦСКА да държи съдбата си в своите
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: Трябва да сме първи в края на редовния сезон

Изключително значимо е ЦСКА да държи ориста си в своите ръце. А това значи ние да бъдем водачи и да дефинираме какъв ще бъде развоя в нашите дуели. В плейофите има голямо значение да завършиш преди всичко, тъй като най-малкото приемаш втория тим вкъщи, което за нас ще бъде извънредно значимо. Аз съм уверен, че борбата ще се води до последния кръг и такова би трябвало да бъде настроението и на самите футболисти.

Това сподели изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев по Българска национална телевизия. " Червените " към този момент са втори в класирането. Те изостават на точка от " Лудогорец ", само че разградчани имат мач повече.

Шефът на " Армията " не пропусна да се заяде леко с безконечния противник " Левски " - само че не за класирането на " сините ", а за това, че отборът от Подуяне не може да откри заместител на шефа Ивайло Ивков, който бе освободен от служба.

" Някои тимове не могат да си намерят и един изпълнителен шеф, а пък ние имаме двама. С Филип Филипов (б.а другият шеф на ЦСКА) се познаваме от дълго време. Той доста ми оказва помощ, като ме вкарва в тези ежедневни неща, които за него към този момент са станали рутина ", сподели още Орманджиев.

Утре " алените " ще показват плана пред почитателите си за новия стадион.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР