Изключително важно е да се представим добре на тези избори.

...
Изключително важно е да се представим добре на тези избори.
Коментари Харесай

Цветанов: Оттеглянето ни с Цачева и Колева е доблестна постъпка

Изключително значимо е да се представим добре на тези избори. Тази акция ще бъде доста по-различна от всички до момента. Българска социалистическа партия ще се опитат да изведат на напред във времето само битови проблеми, а не разговор за бъдещето на Европейски Съюз. Ние, от ГЕРБ, нямаме никакво желание да влизаме в техния звук. Напротив - на техните провокации ние ще отговорим с действителни резултати. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов пред над 150 души в Божурище.

Той участва на среща на структурите на ГЕРБ в София област, която се организира в НЧ „ Христо Ботев 1934” - Божурище. На събитието участваха още регионалният координатор на ГЕРБ Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ-София област Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, общинските управления на партията, кметове на общини и кметства, общински съветници на ГЕРБ в региона.

,,Това, което направихме с Цецка Цачева, Ваня Колева и останалите сътрудници, бе доблестна постъпка. Ако не се бяхме отдръпнали – компроматите щяха да зачестят и това можеше да докара до увреждане на имиджа на партията. В тази акция опозицията няма да допусне да има спор по какъв начин да защитим по-успешно българския народен интерес в Европа. Ще се търсят способи за дискредитиране както на претендентите за евродепутати, по този начин и на сполучливите кметове на ГЕРБ. Истината е обаче, че компроматната война по своята същина не може да докара до нищо градивно “, изясни пред всички присъстващи зам.-председателят на ГЕРБ и даде образец с днешното изказване на Корнелия Нинова по отношение на резолюцията за Истанбулската спогодба, която ще се гласоподава от Екологичен потенциал.

,,Тя обаче още веднъж пропусна да спомене обстоятелството, че предлагането е на двама социалисти от ПЕС, като по този метод още веднъж подчертава върху разликите, които има Българска социалистическа партия с европейското си семейство. На всички хора е ясно, че това е следващият опит на Нинова да се заиграе със страховете на хората'', разяснява Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе безапелационен, че за разлика от Българска социалистическа партия – ГЕРБ ще търси обединяването, като подчертава върху общата листа, с която ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще се явят на евровота.

,,Една победа би затвърдила, че посоката, в която се развива страната – е вярната и хората го виждат. Местните избори също ще бъдат извънредно значими, тъй като точно локалната власт е гръбнакът на държавната. Ние имаме над 130 кмета в цялата страна и няма нещо, от което да се срамим. Напротив – няма община, която да не е усетила позитивния резултат от постоянното ръководство на държавното управление на Бойко Борисов и от европейската солидарност'', сподели още Цветанов.

Той посочи, че европейският бюджет за България в интервала 2021-2027 е 18 милиарда лева

,,Това е най-високият бюджет за районно развиване, инфраструктура, околна среда и претовареност от присъединението на страната ни към Европейски Съюз досега'', добави Цветан Цветанов. Той прикани всички присъстващи кметове да бъдат дейни и с цялостна готовност в идните месеци, с цел да може в края на годината Политическа партия ГЕРБ да се поздрави с две победи.

,,Божурище има голям капацитет. Самият факт какъв брой вложения се направиха и се чака да се случат тормози нашите съперници, тъй като тяхната най-голяма уязвимост е точно неналичието на съответни резултати от годините, когато са били на власт. Ние има с какво да се похвалим. Затова - срещайте се с хората, бъдете измежду тях и им разказвайте всичко, което досега е направено и ще бъде направено'', обърна се към кметовете Цветанов.

Кметът на Божурище Георги Димов благодари на Цветанов, че е избрал тъкмо община Божурище за тази регионална среща.

,,За тези 3 години доста се направи в община Божурище благодарение на държавното управление. С поддръжката на ГЕРБ се позволиха много проблеми. Когато се работи и има надграждане, когато партията е мощна - опозицията няма различен избор, с изключение на да се пробват да ни разрушат. Защото те са слаби, а слабите могат единствено да рушат'', безапелационен бе кметът Димов.

,,Имаме кметове в 8 общини и извънредно доста разчитаме на тях за идните избори. Именно такива срещи ни оказват помощ да бъдем още по-сплотени, което ще ни бъде нужно предвид на двете акции през тази година'', бяха думите на регионалния координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР