Изключително важен ден предстои за български боксьор Кубрат Пулев. Кобрата

...
Изключително важен ден предстои за български боксьор Кубрат Пулев. Кобрата
Коментари Харесай

Кобрата отново се явява пред комисията в САЩ

Изключително значим ден следва за български боксьор Кубрат Пулев. Кобрата ще се изправи още веднъж пред Атлетическата комисия на щата Калифорния, с цел да бъде преразгледано наказването му за целувката с репортерката Джени Суши.
Заседанието на комисията ще започва в 20 часа българско време в Сан Диего. Точката за възможното връщане на спортните права на Кубрат Пулев е първа в дневния ред за случаите, които ще бъдат обсъждани, пишат спортните уеб сайтове.

Очаква се, след чуването лицензът за Северна Америка на българския да бъде върнат. Кубрат Пулев извърши всички условия, които му бяха посочени от Атлетическата комисия, включително мина и обучителен курс във връзка със половите похищения.

Санкцията му беше наложена през месец май и важи за половин година. Наказанието ще изтече на 23 септември, когато ще се навършат 6 месеца от деня на целувката, само че при изискване, че довечера комисията се произнесе позитивно по случая.

Има, въпреки и оскъдна възможност, след чуването на Кубрат Пулев, наказването автоматизирано да се трансформира в 12-месечно и да бъде съпроводено от спомагателна санкция от 2500 $.

При каквото и да е било бъдещо нарушение от сходен темперамент, боксьорът ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в рамките на щата Калифорния. В Съединени американски щати обаче съществува практиката самостоятелните една от друга комисии да почитат решенията на останалите, които членуват в Асоциацията на боксовите комисии.

При позитивно развиване на днешното съвещание се чака напълно скоро да стане ясно кой ще е идващият противник на Пулев на професионалния кръг.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР