Изключително тежка, но много сладка се оказа победа №23 в

...
Изключително тежка, но много сладка се оказа победа №23 в
Коментари Харесай

Антъни Джошуа отново властва над тежка категория в световния бокс

Изключително тежка, само че доста сладка се оказа победа №23 в кариерата на титана в тежка категория на световния бокс Антъни Джошуа. Британският спортист изкова извънредно технична и най-много тактическа победа над досегашния първенец Анди Руис в 12 рунда (118-110, 118-110, 119-109 с единомислещо съдийско решение) и си върна трите пояса на международен първенец на IBF, WBA, WBO, които загуби на 1-и юни след ефектен нокаут, реализиран тогава от мексиканската изненада. 
Разрушителя още веднъж заложи на тактичност да притисне своя конкурент във въжетата - по този начин, както съумя да го победи преди 6 месеца , само че този път не сполучи. Джошуа беше извънредно квалифициран за борбата и сподели повече от добра кондиция и през целия дуел се движеше прелестно и не разреши в нито един миг да бъде притиснат и да попадне в тежка замяна на удари, с които Анди Руис  да разбие гарда му и да го повали. 
Британецът записа 23-а победа в кариерата си, като това е едвам втората среща, в която той не реализира нокаут при успехите си. Но по какъв начин успя  Антъни Джошуа да бие Анди Руис вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР